Guanyadors dels premis especials del vídeoMAT2013

El jurat del vídeoMAT2013, format per representants del CREAMAT i del CIREL del Departament d’Ensenyament, del Museu de Matemàtiques de Catalunya, de la Societat Catalana de Matemàtiques, de la Federació d’Entitats per a l’Ensenyament de les Matemàtiques de Catalunya, del Quèquicom? de TVC, de l’ICFO i per persones independents del món de les Matemàtiques i de la comunicació audiovisual, ha acordat concedir els següents premis especials.

Categoria de treballs d’alumnat d’educació infantil i primària

Dos premis especials:

Un accèssit:

Categoria de treballs d’alumnat d’ESO, batxillerat i FP

Dos premis especials:

Premis especials del públic

Dos premis especials:

Més enllà del fet que s’atorguin aquests premis especials l’equip organitzador vol subratllar la idea de que el vídeoMAT és un projecte de treball col·lectiu en el qual la pròpia participació ja és el millor premi.

Gràcies i enhorabona a tots els participants!

 

Twitter Facebook Plusone Email
Please wait...