Arrenca el vídeoMAT2014!

Obra de Shigeo Fukuda

Aquesta setmana arrenca el vídeoMAT2014, segona edició d’un projecte en el qual els i les alumnes creen vídeos on es responen preguntes que posen de manifest les aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn.

Us animeu a participar?

En aquest bloc podeu trobar tota la informació relacionada amb el projecte i s’anirà actualitzant amb les darreres novetats. Us suggerim començar fent una ullada a les bases de participació, així com als materials de suport.

El termini d’inscripció per participar al vídeoMAT s’obrirà el proper dimarts 1 d’octubre i romandrà obert fins el divendres 7 de març.

Enguany el vídeoMAT ofereix una formació de suport a tot el professorat que estigui interessat a participar al projecte amb els seus alumnes o que vulgui introduir a l’aula la creació audiovisual com a recurs didàctic.

Tindrà lloc els dies 22 i 23 de novembre i la inscripció a la formació de suport romandrà oberta de l’1 al 20 d’octubre. Podeu consultar més informació aquí.

Crèdits de la imatge: Shigeo Fukuda

Twitter Facebook Plusone Email
Please wait...