Guanyadors dels premis especials del vídeoMAT 2014

El jurat del vídeoMAT 2014, format per representants del CESIRE del Departament d’Ensenyament, del Museu de Matemàtiques de Catalunya, de la Societat Catalana de Matemàtiques, de la Societat Catalana d’Estadística, de la Federació d’Entitats per a l’Ensenyament de les Matemàtiques de Catalunya, del Quèquicom? i l’Info K de TVC, de Cinema en curs, i per persones independents del món de les Matemàtiques i el vídeo, ha acordat concedir els següents premis especials:

CATEGORIA D’EDUCACIÓ INFANTIL I CICLE INICIAL D’EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Un premi especial:


CATEGORIA DE CICLE MITJÀ I SUPERIOR D’EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Dos premis especials:


CATEGORIA DE 1r, 2n i 3r d’ESO

Dos premis especials:


CATEGORIA DE 4t d’ESO, BATXILLERAT i FP

Un premi especial:


GUANYADORS DE LA VOTACIÓ POPULAR

Dos premis especials:

Més enllà del fet que s’atorguin aquests premis especials l’equip organitzador vol subratllar la idea de que el vídeoMAT és un projecte de treball col·lectiu, en el qual la pròpia participació ja és el millor premi.

Moltes gràcies i enhorabona a tots els participants!

Twitter Facebook Plusone Email
Please wait...