Arrenca el vídeoMAT2016!

ESO12_Tot-depèn-de-com-es-miraTot depèn de com es mira (Pau Biosca, 2015)
Fotografia matemàtica (ABEAM)

Aquesta propera setmana arrenca el vídeoMAT2016, quarta edició d’aquest projecte en el qual els i les alumnes creen vídeos on es responen preguntes que posen de manifest les aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn.

En aquest bloc podeu trobar tota la informació relacionada amb el projecte i s’anirà actualitzant amb les darreres novetats. Us suggerim començar fent una ullada a les bases de participació, així com als materials de suport.

El termini d’inscripció per participar al vídeoMAT s’obrirà el proper dijous 1 d’octubre i romandrà obert fins el dilluns 7 de març.

Enguany el vídeoMAT torna a oferir una formació de suport a tot el professorat que estigui interessat a participar al projecte amb els seus alumnes o que vulgui introduir a l’aula la creació audiovisual com a recurs didàctic. Ben aviat podreu consultar tota la informació en aquest mateix bloc.

Us animem a participar-hi!

Twitter Facebook Plusone Email
Please wait...