Arrenca el vídeoMAT2018

primaria6_Semicercles
Semicercles
Noa Morell-Lluís, 2n Premi - 6è de Primària, 2017
Concurs de Fotografia Matemàtica (ABEAM)

A principis d’octubre arrenca el vídeoMAT2018, sisena edició d’aquest projecte en el qual els i les alumnes creen vídeos on es responen preguntes que posen de manifest les aplicacions de les matemàtiques o la seva presència en l’entorn.

En aquest bloc podeu trobar tota la informació relacionada amb el projecte i s’anirà actualitzant amb les darreres novetats. Us suggerim començar fent una ullada a les bases de participació, així com als materials de suport.

El termini d’inscripció per participar al vídeoMAT s’obrirà el dimecres 4 d’octubre de 2017 i romandrà obert fins el dilluns 5 de març de 2018.

Us animem a participar-hi!

Twitter Facebook Plusone Email
Please wait...