Premis vídeoMAT 2022

El jurat del vídeoMAT2022, format per representants de la Federació d’Entitats per a l’Ensenyament de les Matemàtiques de Catalunya (FEEMCAT), del Museu de Matemàtiques de Catalunya (MMACA), de la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM), de la Societat Balear de Matemàtiques (SBM-Xeix), del Museu del Cinema de Girona, del CESIRE del Departament d’Educació, i per persones independents del món de les Matemàtiques i el món audiovisual, ha acordat concedir els següents premis especials:

CATEGORIA D’EDUCACIÓ INFANTIL I CICLE INICIAL D’EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Dos premis especials:

CATEGORIA DE CICLE MITJÀ I SUPERIOR D’EDUCACIÓ PRIMÀRIA

Un premi especial:


CATEGORIA DE 1r,  2n i 3r d’ESO

Dos premis especials:

CATEGORIA DE 4t d’ESO, Batxillerat i CFA 

Un premi especial

GUANYADORS DE LA VOTACIÓ POPULAR

Dos premis especials:

Més enllà del fet que s’atorguin aquests premis especials l’equip organitzador vol subratllar la idea que el vídeoMAT és un projecte de treball col·lectiu del qual tots els participants en formen part i això ja representa un èxit per tothom.

Moltes gràcies i enhorabona a tots els participants!

Twitter Facebook Plusone Email
Please wait...