Lliurament premis Videomat 2022

Divendres 27 de maig de 2022 es va celebrar el lliurament de premis del videomat 2022 a la Seu de l’Institut d’Estudis Catalans. Hi van participar els alumnes i docents dels 8 vídeos premiats, procendents de diferents escoles i instituts d’arreu del territori.

L’acte va ser introduït per Sergi Múria, presentant la taula d’autoritats. Vam gaudir de la presència de la Dolors Herbera i l’Abraham de la Fuente, presidenta i adjunt a la vicepresidència de la SCM, l’Anton Aubanell, membre del MMACA, la Montserrat Torra, de l’àmbit matemàtic del CESIRE i la Carme Aymerich, en representació de la FEEMCAT.

A continuació, en Joan Jareño ens va mostrar diferents eines per millorar la realització dels vídeos en properes edicions, connectant matemàtiques i cinematografia comentant la regla dels terços, i trencant-la posteriorment amb alters particions.

L’acte va ser amanit amb la presentació de la Sílvia Margelí i l’Enric Castellà en les presentacions de cada videomat premiat. Cada equip guanyador pujava a l’escenari i presentava el seu vídeo.

Us deixem un recull de fotografies de l’acte:

Twitter Facebook Plusone Email
Please wait...